2016. február 10., szerda

TBS Vendetta

Megjelent a TBS Vendetta hivatalos promó videója. Az a véleméyem, ha ez a kopter ugyanolyan minőségű, mint a Team Blackhseep eddigi fejlesztései, akkor csak jó cucc lehet.
Ha nem érezném cikinek, és persze ha lenne rá pénzem, rendelnék is egyet (még csak előrendelés van) de így nem teszem.
A gép 240 mm motor-motor méretű, tehát nem állnak be a "legyen minél kisebb a gép" transzparensekkel vonulók sorába, pedig sok vásárló biztosan örült volna a kisebb váz előnyeinek, úgy meg pláne, hogy építéskor nem nekik kell vele szenvedni. A gép az azóta átnevezett Race Blade-ben debütált gyorscsere rendszerű karokat kapta, amelyek 3.5mm vastagok és természetesen karbonból vannak. A hajtásláncra sem lehet panasz, hiszen a manapságvaz adott kategóriában az egyik legobbnak mondható Cobra 2204/2300kv motorokkal szerelt gép Bulletproof 30/50 szabályzókkal, és ehhez 5x4x3-as HQ propokkal érkezik, amelyeket később persze arra cserélünk amire csak szeretnénk.
Nem meglepő módon a jelenleg leggyorsabb F3 vezérlő dolgozik benne szívként és persze alatta a TBS Power Cube a fent említett szabikkal, így gyakorlatilag ha kedvünk és pénztárcánk is úgy tartja, akár 6 cellás akkukal is táplálhatjuk a fenevadat.
Az egész gép súlya akku nélkül 410 gramm, a konfiguráláshoz nincs szükség pc-re, osd-n keresztül midnen beállítható benne, akárcsak a Vortex esetében.
Mindezért cserébe 500USD-t kell elszurkolnunk alapáron, persze rendelhető egy csomó opcióban,de igazából a lényeg ennyi úgyis az alapár. Ha jobban belegondolok, ez úgy 145e magyar fortintnak felel meg, tehát annyira nem is rossz vétel, ha figyelembe vesszük, hogy a gép milyen beltartalommal bír, és hogy a TBS általában milyen minőségű cuccokat dob piacra.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése