2015. június 14., vasárnap

Penci verseny - 2015.06.13

Bár a 13 szerencsétlen szám, csodálatos napsütésben (gatyarohasztó melegben) és viszonylag kevés töréssel sikerült lebonyolítani a tegnapi versenyt.
Nem voltunk sokan, de a hangulat még így is bitang volt, soha rosszabbat!
A versenyt Zsolt picollo fun (továbbiakban ZSPF) nyerte, aki egy Lumenier vázzal, 18A Kiss esc-kkel és 2204-1960 KV Cobra motorokkal borzolta az idegeinket, alattomos módon döntött motorokkal és 6045-ös propokkal.
Második Icahone kolléha lett, aki saját tervezésű és kivitelezésű 260-as vázzal, 1806-os DYS motorokkal, 12A Afro szabikkal és 5030-as Diatone propkkal mutatta meg, hogy ilyen, a mai race-világban kicsinek számító motorokkal is lehet csodásan repülni. A pid beállításai tökéletesek és úgy látszik, végleg sikerült összebarátkoznia a 250-es kategóriával.
Harmadikként nekem sikerült célba érni (Pistike) EAStar 250 váz, 16A Rctimer opto mini szabik, 2204-2300kv Sunnysky motorokkal 5040-es légcsavarokkal. A 100-as csomag papírzsebkendőt telesírtam, a következő versenyre jobban készülök.
Tomeedey és Rudolfking is szépen mentek, nekik sem okozott gondot a szerencsétlen dátum, nem úgy, mint Rordrigónak. Neki sajnos folyamatos, x-aktás műszaki hibákkal kellett küzdenie, a gépe önállóan dobált flipeket, így a sokadik próbálkozás után visszavonulót fújt, mielőtt a gépváz nagyobb sérüléseket szenvedett volna.
Tehát összességében szuper napot zártunk, Bebeboynak és feleségének köszönjük a szervezést és a grillhúsokat, Gagyinak pedg a bíráskodást és a légifelvételeket. Videók, képek és időeredmények (ha Gagyi megőrizte) a következő napokban kerülnek közlésre.
A következő verseny 27-én lesz, a Szentendrei-szigeten.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése