2015. november 9., hétfő

Penci verseny

Az évszakhoz képest gyönyörű időben került megrendezésre tegnap az idei év, (elvileg) utolsó előtti "hivatalos" versenye Pencen. Dacára a múlt vasárnapi bejelentésnek, viszonylag sokan jöttek el, jutalmuk egy jó hangulatú verseny volt és a penci pályán már megszokott ízletes ebéd, amely ezúttal bográcsos marhapörkölt képében manifesztálódott.
Ezen a versenyen a szervezők úgy döntöttek, hogy két kategóriát állítanak, az egyik a 3, a másik a 4 cellás akkuval indulók számára, hogy az eredmények között ne legyen akkora szakadék.
Bár a "hivatalos" méretnél jóval nagyobb kapuk voltak, így is sikerült gyakran durván eltalálni a hátsó kaput, ahová így a pilóták lazító sétákat tudtak tenni, a kapu pedig a sok törés hatására kiskapuvá redukálódott.
A versenyen történt egy váztörés és egy akkumulátor elvesztés is, hiába, ez a nagy sebességű pályák átka, viszont repülni ezeken élvezetes igazán.
És akkor az eredmények:
3 cellás akkuval:
1. OKO 1.20,42
2. RIKKWAY : 1.21,15
3. RUDOLFKING : 1.21,30
4 B.ZSOLT : 1.32,84
4 cellás akkuval:
1: ZSOLTEEKA 58.79
2. LUC 1.02,53
3. PIFTIKE 75 1.03,89
4. SESZI 1.09,00
Felvételeket hamarosan láthattok a Facebook oldalunkon.
https://www.facebook.com/fpvracehungary

1 megjegyzés:

  1. There is also be|can be} a trade-off between the RTP and the house edge. Ultimately, by rewarding both events with additional cash or tokens, you'll be able to|you probably can} encourage players to spread the good word about your title. It may even give new users a good first impression, which may be essential to winning over players out of your competitors. And video versions will allow you to work together in different ways with the vendor and different players to meet qkzkfk.com all players' preferences. MBit was the primary site to launch that solely supplied trading in Bitcoin and different cryptocurrencies. It doesn't accept deposits through credit cards or different methods.

    VálaszTörlés