2015. augusztus 22., szombat

Előrendelhető az új FatShark Dominator V3

A Dominator V3 a legújabb FPV videó szemüveg a Fat Shark Dominator sorozatban.

A Dominator széria jellemzője a moduláris felépítés, ami azt jelenti, hogy a kiegészítő modulokkal és tartozékokkal lehet bővíteni a szemüveg funkcióit. Annak érdekében, hogy fogni tudja a videó adó által szolgáltatott képet, a szemüvegbe egy vevő modul szükséges. Vevő modulok közül három fajta áll rendelkezésre: 1.3GHz, 2.4GHz, vagy 5.8GHz. Bővíthető még HeadTracker ( fejmozgást követő ) funkcióval is, ami egy RC járműre elhelyezett kamera mozgatását teszi lehetővé interaktív módon a fejünk elforgatásával, ezzel még élethűbbé téve az élményt.



A Dominator V3 már a továbbfejlesztett lencsékkel, valamint az arccal érintkező felülettel rendelkezik, ami a sokaknak oly bosszantó párásodást iktatja ki, a gumi helyett szivacs felülettel és egy kisebb ventilátor segítségével, így a melegebb napokon is gond nélkül használhatjuk a szemüveget.



Az új Dominatorhoz már 1800mah-s akkumulátort kapunk ( szemben az előző széria 1000mah akksija helyett ) aminek a kapacitásán kívül, változott a formája, az úgynevezett kutyacsont forma még radikálisabb lett, ezért nehezebben esik ki a pántból, valamint az akksin LED kijelző segítségével ellenőrizhetjük az aktuális töltöttségi szintet.

Nagyon jó látni, hogy a FatShark cég törődik a vásárlókkal és a visszajelzéseik alapján fejlesztik tovább a szemüvegeket, amik így, külföldi oldalak véleménye szerint, már-már a tökéletesség határait súrolják.



Az előrendelhető szemüveg ára $349.99, ami aktuális árfolyamon 97122 Forintnak felel meg ( plusz a vevő egység és szállítási díj )
Előrendelni pl itt lehet: http://www.getfpv.com/fpv/video-goggles/fatshark-dominator-v3-fpv-goggles.html

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése